Bel ons 085 023 9043

De Nieuwe Zorg Thuis is bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur (Lokaal Tarief)

zoeken
Lettertype: A A A

Over De Nieuwe Zorg Thuis

Afbeelding: huis

De Nieuwe Zorg Thuis is dé thuiszorgorganisatie op het gebied van het leveren van Hulp bij het Huishouden en Begeleiding bij veel gemeenten in Nederland.

Onze missie is om de cliënt langer zelfstandig in eigen huis te laten wonen. De zorgvraag van de cliënt staat centraal in onze persoonlijke dienstverlening. Het contact bij De Nieuwe Zorg Thuis is persoonlijk. De cliënt heeft één vast aanspreekpunt op ons kantoor. Wij vinden het belangrijk dat de hulp wordt geleverd door mensen uit de regio. Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk een vaste hulp thuis te laten komen. Iemand die vertrouwd is met de situatie van de cliënt en omgeving.

De Nieuwe Zorg Thuis is een kwaliteitsgecertificeerde thuiszorgorganisatie met onder meer procedures op het gebied van privacy, klachten en veiligheid.

Als cliënten niet in aanmerking komen voor een indicatie via de gemeente, dan kunnen wij particuliere huishoudelijke hulp aanbieden. 

Bij De Nieuwe Zorg Thuis mag niemand langs de kant staan. Voor de cliënt is het niet alleen belangrijk om thuis te kunnen blijven wonen, maar ook om mee te doen aan de maatschappij. Samen met de cliënt kijken we graag naar de inzet en deelname aan het sociale leven.

Zorg die bij u past

Afbeelding: Annemieke Lantman

Wanneer u kiest voor De Nieuwe Zorg Thuis, kiest u voor een overzichtelijke thuiszorgorganisatie. U ontvangt snel en doeltreffend de zorg die bij uw behoefte past. Door onze regionale verankering kent De Nieuwe Zorg Thuis korte lijnen. U heeft één vast aanspreekpunt. Dus één contactpersoon per cliënt, direct benaderbaar met een telefoontje. Ook bij de zorgverlening zelf is er zoveel mogelijk een één-op-één-relatie. Wij doen er alles aan om één vaste, vertrouwde medewerker voor u in te zetten.

Annemieke Lantman
Algemeen Directeur De Nieuwe Zorg Thuis