Bel ons 085 023 9043

De Nieuwe Zorg Thuis is bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur (Lokaal Tarief)

zoeken
Lettertype: A A A

8 oktober theater Ogterop Meppel

Op 8 oktober vindt in Theater Ogterop in Meppel een bijzonder evenement plaats. Het gaat die avond over ThuisWoonService, een heel bijzonder initiatief dat mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en mensen die die hulp kunnen bieden, met elkaar verbindt. ThuisWoonService richt zich op mensen die een achterstand hebben tot de arbeidsmarkt en helpt hen om een opleiding te kunnen volgen, biedt begeleiding en helpt zo mee om ervoor te zorgen dat het doel van de stichting wordt gerealiseerd:

Iedereen doet mee, niemand hoeft langs de kant te staan.

Afbeelding: Uitnodiging450px

Voor ondernemers

Voor ondernemers vormt de samenwerking met ThuisWoonService een efficiente mogelijkheid om invulling te geven aan de verplichting om Maatschappelijk verantwoord te ondernemen en bij te dragen aan de participatie maatschappij. Investering in scholing van mensen die via ThuisWoonService een echte zorgverlener kunnen worden en daarmee ook de weg naar een betaalde functie kunnen vinden, blijkt in de praktijk een hele vruchtbare investering.

Voor leden PMM/ICC

Het bestuur van ICC Parkmanagement heeft besloten om dit evenement te steunen. Leden van PMM/ICC kunnen daardoor met 50% korting deze avond bijwonen. De normale prijs voor dinerbuffet en avond bedraagt € 100,- en als lid van PMM/ICC betaalt u slechts € 50,-. Door uw aanwezigheid steunt ook u de activiteiten van ThuisWoonService. De opbrengst van de avond komt ten goede aan de Meppelse hulpvragers en hulpbieders.

We hopen dat u deze avond aanwezig kunt zijn en u daardoor te laten informeren over de mogelijkheden voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor uw bedrijf.

Het doel van deze avond is om ThuisWoonService aan een groter publiek bekend te maken en ondernemers te informeren over de mogelijkheden voor MVO. Daarvoor nodigen we een grote verscheidenheid aan vertegewoordigers van gemeenten, overheden, zorgorganisaties en bedrijfsleven uit. Een deel van het programma is inhoudelijk en informatief. In een tafelgesprek o.l.v. Jorgen Raymann, zullen verschillende partijen praten over de participatiemaatschappij en de betekenis daarvan voor hun organisatie of bedrijf.
Maar de avond is ook feestelijk, door de medewerking van diverse artiesten.

Toegangs kaarten

Graag horen we of u van onze uitnodiging gebruik kunt maken. U kunt zich aanmelden via deze link. U ontvangt een factuur van ThuisWoonService, ter waarde van € 50,- per kaart. Deze kaart geeft u toegang tot het dinerbuffet (aanvang 18.00 uur) en het avondprogramma.

De toegangskaarten worden in de week van 1 oktober toegestuurd.