Bel ons 085 023 9043

De Nieuwe Zorg Thuis is bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur (Lokaal Tarief)

zoeken
Lettertype: A A A

Planner HV

Categorie:
Meppel
Sluitingsdatum:
-
Locatie:
De Nieuwe Zorg Thuis
Afdeling:
-
Soort contract:
Tijdelijk contract

Vacature Planner HV

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een medewerker Planning (36 uur per week) voor onze thuiszorgorganisatie. Het betreft een combinatiefunctie, waarbij je verantwoordelijk bent voor een aantal regio's. Voor deze regio’s voer je de planning en de administratie uit. Dit betekent dat je ook administratief goed onderlegd moet zijn. Binnen de functie wordt er van je verwacht dat je de planning voor onze Huishoudelijk Medewerkers op een overzichtelijke en efficiënte wijze inricht. Alle wijzigingen die telefonisch en per mail binnen komen, dienen accuraat verwerkt te worden, zodat alle cliënten van De Nieuwe Zorg Thuis zorg krijgen, ongeacht de afwezigheid van hun vaste medewerkers. Dit betekent dat je in staat moet zijn om te multitasken en onder hoge werkdruk moet kunnen functioneren.

Er wordt van je verwacht dat je servicegericht kunt werken. Alle binnenkomende telefoongesprekken worden behandeld door de verantwoordelijke functionaris van de desbetreffende zorgregio. Dit houdt in dat naast een correcte registratie van de gesprekken en wijzigingen, het ook noodzakelijk is dat je jouw cliënten naar wens en behoren te woord kunt staan en correct kunt informeren waar nodig. Jij bent het aanspreekpunt voor jouw cliënt en het visitekaartje van de organisatie! 

Functie-eisen

·         In principe per direct beschikbaar voor minimaal 36 uur per week;

·         Commercieel

·         Woonachtig in de omgeving van Meppel;

·         Minimaal MBO werk- en denkniveau;

·         Goede communicatieve vaardigheden;

·         Collegialiteit en rijk aan eigen initiatief;

·         Stressbestendig en snel kunnen schakelen;

·         Je bent praktisch en oplossingsgericht;

·         Minimaal 2 jaar ervaring als medewerker Planning bij een thuiszorgorganisatie is een pré;

·         Ervaring met het systeem ONS/NEDAP is een pré.

Wat bieden wij?

·         Marktconform salaris, richtlijnen van de CAO-VVT, FWG salarisschaal 35;

·         Veel ruimte voor eigen initiatief;

·         Prettige werksfeer met een informele bedrijfscultuur.
 

De Nieuwe Zorg Thuis

De Nieuwe Zorg Thuis (DNZT) is een thuiszorgorganisatie op het gebied van het leveren van Hulp bij het Huishouden en Begeleiding bij veel gemeenten in Nederland. Onze missie is om ouderen langer zelfstandig in hun eigen huis te laten wonen. Wij zijn gevestigd in Meppel, en leveren hulp bij het huishouden in 80 gemeenten in Nederland. Het grootste deel van de medewerkers bestaat uit huishoudelijke medewerkers. Daarnaast kent de organisatie een staf van ongeveer 20 medewerkers die bestaat uit de directie, secretariaat, administratie, kwaliteit en planning. De staf is werkzaam in Meppel. De organisatie is de laatste jaren enorm gegroeid. In totaal werken er zo'n 1300 medewerkers.

Meer informatie of solliciteren?

Herken jij je in dit profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Je motivatiebrief en cv kun je sturen naar: sollicitatie@dnzt.nl.

Voor meer informatie en/of sollicitatie kunt u contact opnemen met Johnny Broekhuis, tel: 085-0239043 of mail: jbroekhuis@dnzt.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.