Bel ons 085 023 9043

De Nieuwe Zorg Thuis is bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur (Lokaal Tarief)

zoeken
Lettertype: A A A

Huishoudelijk medewerker Medemblik

Categorie:
Medemblik
Sluitingsdatum:
-
Locatie:
De Nieuwe Zorg Thuis
Afdeling:
-
Soort contract:
Tijdelijk contract

Huishoudelijk medewerker in Medemblik

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die in de gemeente Medemblik als Huishoudelijk medewerker in de Thuiszorg willen werken. Ben jij degene die deze functie op zich kan nemen?  
Als Huishoudelijk medewerker ben je verantwoordelijk voor het huishouden bij de cliënten thuis. Dit betekent dat je schoonmaakt bij cliënten die dit door ziekte, ouderdom, handicap of een operatie tijdelijk of voor een langere periode (deels) niet meer zelf kunnen doen. Het is een uitdaging voor je om aan te sluiten bij de wensen van de cliënt en naar tevredenheid de taken bij hen thuis uitvoert. Voor de cliënten is het prettig dat de huishoudelijke taken (deels) voor hen worden uitgevoerd en dat zij een leefbare omgeving hebben en houden.  

Werkzaamheden kunnen bestaan uit: stofzuigen, dweilen, reinigen en strijken van kleding en linnengoed, het schoonhouden van de woonkamer, slaapkamer(s), keuken, badkamer en wc. 
 
Functie-eisen

 • Voor deze functie ben je verschillende dagdelen beschikbaar van minimaal 2,5 uur; 
 • Je kunt zelfstandig werken; 
 • Je bent flexibel inzetbaar; 
 • Affiniteit met de zorg; 
 • Bij voorkeur ervaring met huishoudelijke werkzaamheden;
 • Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid
 • Goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in verband met registratie in de zorgmap
 • Je bent in bezit van vervoer (fiets, bromfiets of auto); 
 • Verzorgde en representatieve uitstraling; 
 • Je dient een geldige recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te hebben; 
 • Wij vinden betrouwbaarheid een belangrijke eigenschap. 

 
Wat bieden wij?

Medewerkers van De Nieuwe Zorg Thuis vallen onder de CAO-VVT. Verder krijg je bij ons regelmatig opleidingen aangeboden.
 
De Nieuwe Zorg Thuis

De Nieuwe Zorg Thuis (DNZT) is een thuiszorgorganisatie op het gebied van het leveren van Hulp bij het Huishouden en Begeleiding bij veel gemeenten in Nederland. Onze missie is om ouderen langer zelfstandig in hun eigen huis te laten wonen. Wij zijn gevestigd in Meppel, en leveren hulp bij het huishouden in 80 gemeenten in Nederland. Het grootste deel van de medewerkers bestaat uit huishoudelijke medewerkers. Daarnaast kent de organisatie een staf van ongeveer 20 medewerkers die bestaat uit de directie, secretariaat, administratie, kwaliteit en planning. De staf is werkzaam in Meppel. De organisatie is de laatste jaren enorm gegroeid. In totaal werken er zo'n 1300 medewerkers. 
   
Meer informatie of solliciteren?

Herken jij je in dit profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Je motivatiebrief en cv kun je sturen naar: sollicitatie@dnzt.nl.
Voor meer informatie en/of sollicitatie kun je contact opnemen met HR tel: 085-0239043.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.