Bel ons 085 023 9043

De Nieuwe Zorg Thuis is bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur (Lokaal Tarief)

zoeken
Lettertype: A A A

Collectiviteitsverzekering

Graag attenderen wij je nog even op de verschillende verzekeringen waar De Nieuwe Zorg Thuis collectiviteitsafspraken voor haar medewerkers heeft gemaakt. Hierdoor kan jij - als medewerker - aantrekkelijke kortingen krijgen op je verzekeringspremies!

De Nieuwe Zorg Thuis heeft Assurantiekantoor Mulderij B.V. gevraagd om als tussenpersoon op te treden. Via de zorgvergelijker, kun je eenvoudig een premieberekening maken om jouw voordeel te bepalen. De genoemde premies zijn inclusief collectieve kortingen op zowel de basis- als ook de aanvullende dekkingen. 

Verder is er een "vragen telefoonlijn" beschikbaar, waarin 8 van de 10 vragen direct beantwoord kunnen worden! Overige vragen worden naderhand beantwoord. Telefoonnummer: 088-0008355.

Naast bovenstaande mogelijkheid, bieden ook onderstaande verzekeringsmaatschappijen collectiviteitskortingen aan voor medewerkers van De Nieuwe Zorg Thuis: 

Salland Zorgverzekeringen – Kijk voor meer informatie op www.salland.nl en vul als werkgever De Nieuwe Zorg Thuis in. Het collectiviteitsnummer is 1367.

Zilveren Kruis – Net als Centraal Beheer is Zilveren Kruis onderdeel van Achmea. Met een zorgverzekering van Zilveren Kruis, kun je ook gebruik maken van de collectiviteitskorting. Kijk voor meer informatie op www.zilverenkruis.nl en vul als werkgever De Nieuwe Zorg Thuis in. Het collectiviteitsnummer is 208439261. Overigens biedt Centraal Beheer ook andere verzekeringen aan (bv auto of inboedelverzekering) met collectiviteitskorting. Kijk op www.centraalbeheer.nl en vul als werkgever De Nieuwe Zorg Thuis in.

Menzis – Ga naar www.Menzis.nl en vul als werkgever De Nieuwe Zorg Thuis in. Ook hier kun je collectiviteitskorting krijgen op je zorgverzekering! Het collectiviteitsnummer is: 53253.

Link: href=