Bel ons 085 023 9043

De Nieuwe Zorg Thuis is bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur (Lokaal Tarief)

zoeken
Lettertype: A A A

Stichting JOW!

Afbeelding: Logo-JOW!-transparantz

Bij Stichting JOW! kunnen jongeren zich aansluiten die het leuk vinden om activiteiten te ondernemen met ouderen. De stichting zet hierop in door individuele activiteiten te organiseren, aangevuld met originele groepsactiviteiten en met het ondersteunen bij alledaagse activiteiten, zoals boodschappen doen, dokter-tandartsbezoek, shoppen, werken met de computer, etc. ......

Kijk voor meer informatie op: www.jow-nederland.nl

 

 

 

Afbeelding: Hair

Kapsalon Hairtrends – óók gespecialiseerd in hoofdhuid en haarwerken
Kapsalon Hairtrends in Ruinerwold is een trendy kapsalon en Schoonheidssalon met eigen Haarwerkstudio voor al uw Haarwerken.Aandacht en sfeer staancentraal staan bij deze kapsalon..
Bij Hairtrends in Ruinerwold heeft u het gemak van ‘Hair en Beauty’ onder een dak!
Tevens is de salon een erkend Anko haarwerkspecialist.

Haarwerken

Verliest u haar door bijvoorbeeld alopecia of een chemokuur? Dan bent u bij Kapsalon Hairtrends op het juiste adres. In een ontspannen sfeer nemen wij alle tijd voor u zodat u de deur uit gaat met een zo mooi mogelijk resultaat.

Tijdens een intake gesprek in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte, overleggen wij wat uw specifieke wensen zijn en bespreken wij het financiële plaatje met u. Daarna maken we foto’s van uw haar, meten uw hoofdmaat en nemen de mogelijkheden met u door. Wanneer uw haarwerk binnen is nemen we z.s.m. contact met u op om het haarwerk te passen. Tevens maken we dan ook een planning wanneer (bijv. door een chemokuur) uw haar kan gaan uitvallen. Weet u niet zeker of u haaruitval krijgt, dan kunnen wij ook een haarwerk voor u reserveren. www.kapsalonhairtrends.nl

Ook de aangepaste openingstijden maken het voor u mogelijk om ’s avonds na werktijd een afspraak te maken. Telnr: 0522 – 48 16 29.