Bel ons 085 023 9043

De Nieuwe Zorg Thuis is bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur (Lokaal Tarief)

zoeken
Lettertype: A A A

Huishoudelijke hulp gezocht in gemeente Meppel?

Bent u woonachtig in de gemeente Meppel en heeft u huishoudelijke hulp nodig? Thuiszorgorganisatie De Nieuwe Zorg Thuis levert thuishulp ook in uw gemeente.

De Nieuwe Zorg Thuis levert huishoudelijke hulp in 80 gemeenten in Nederland. De Nieuwe Zorg Thuis is gevestigd in Meppel en uiteraard verlenen we ook bij u in de gemeente Meppel thuishulp. 

Professionele thuishulp bij De Nieuwe Zorg Thuis

De Nieuwe Zorg Thuis is een betrokken organisatie en altijd dichtbij. U staat centraal in onze persoonlijke dienstverlening. Persoonlijk contact met u vinden wij heel belangrijk. Bij ons op kantoor krijgt u één vaste contactpersoon waarbij u met al uw vragen terecht kunt. Samen met u kijken we naar uw zorgvraag en naar uw eigen mogelijkheden voor deelname in de maatschappij.

Uw huishoudelijke hulp van De Nieuwe Zorg Thuis is altijd iemand bij u uit de buurt die professioneel, dichtbij en vertrouwd is. Opleidingen voor onze medewerkers vinden we heel belangrijk, u kunt dus rekenen op een geschoolde thuishulp. Wij zorgen ervoor dat ons personeel de kennis en vaardigheden bezitten om de huishoudelijke hulp professioneel uit te kunnen voeren.

Geen indicatie?

Geen indicatie via uw gemeente? Wij bieden ook particuliere hulp aan.
 

Meer informatie en contact

Voor vragen over huishoudelijke hulp in de gemeente Meppel kunt u ons bereiken via tel. 085-0239043 of info@dnzt.nl