Bel ons 085 023 9043

De Nieuwe Zorg Thuis is bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur (Lokaal Tarief)

zoeken
Lettertype: A A A

Huishoudelijke hulp gezocht in Borger-Odoorn?

Woont u in de gemeente Borger-Odoorn en bent u op zoek naar huishoudelijke hulp? De Nieuwe Zorg Thuis levert thuishulp ook in uw gemeente.

De Nieuwe Zorg Thuis is een ervaren en persoonlijke thuiszorgorganisatie. Inmiddels leveren wij huishoudelijke hulp in 80 gemeenten in Nederland. En ook bij u in Borger-Odoorn leveren wij thuishulp. 

Professionele thuishulp bij De Nieuwe Zorg Thuis

U staat centraal in onze persoonlijke dienstverlening. De Nieuwe Zorg Thuis is een betrokken organisatie en altijd dichtbij. Persoonlijk contact met u vinden wij heel belangrijk. Bij ons op kantoor krijgt u één vaste contactpersoon waarbij u met al uw vragen terecht kunt. Samen met u kijken we naar uw zorgvraag en naar uw eigen mogelijkheden voor deelname in de maatschappij.

De huishoudelijke hulp wordt aan u geleverd door professionele mensen uit uw regio. Onze medewerkers worden voortdurend opgeleid, u kunt dus rekenen op een geschoolde thuishulp. Wij zorgen ervoor dat ons personeel de kennis en vaardigheden bezitten om de huishoudelijke hulp professioneel uit te kunnen voeren.

Geen indicatie?

Geen indicatie via uw gemeente? Wij bieden ook particuliere hulp aan.
 

Meer informatie en contact

Voor vragen over huishoudelijke hulp in Borger-Odoorn kunt u ons bereiken via tel. 085-0239043 of info@dnzt.nl