Bel ons 085 023 9043

De Nieuwe Zorg Thuis is bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur (Lokaal Tarief)

zoeken
Lettertype: A A A

Dienstverlener aan Huis

Afbeelding: handdoeken

Heeft u geen indicatie van de gemeente, dan kunt u bij De Nieuwe Zorg Thuis ook gebruik maken van een particulier huishoudelijke hulp, de zogenaamde Dienstverlener aan Huis. De huishoudelijke hulp kan voor u:

  • Schoonmaken in huis
  • Wassen, strijken en koken
  • Boodschappen doen

Omdat het hier om een particuliere hulp gaat, kunnen we ons volledig richten op uw wensen en wat u nodig heeft om comfortabel thuis te kunnen blijven wonen.

Hoeveel uren hulp u wenst, of u de ramen wilt laten lappen, de was wilt laten doen, of wilt laten strijken; ú bepaalt wat u nodig heeft. U bent als cliënt de werkgever van uw Dienstverlener aan Huis.

De Nieuwe Zorg Thuis zorgt voor de koppeling tussen u en uw huishoudelijke hulp. Ook verzorgt De Nieuwe Zorg Thuis uw administratie en de betaling van de vergoeding van de Dienstverlener aan Huis.

Neem contact op met De Nieuwe Zorg Thuis (085 023 9043) om uw gegevens en wensen aan ons door te geven. Wij helpen u graag!

De Nieuwe Zorg Thuis werkt hiervoor ook samen met de Icare Ledenvereniging.
De ledenconsulent helpt u graag bij uw vraag om ondersteuning voor huishoudelijk werk.
Bel: 088-3832000

Tip:
Als u zich heeft aangemeld als particuliere cliënt voor een aanvullende inboedelverzekering, dan kunt u het daarbij behorende polisblad digitaal opvragen door uw naam, woonplaats en e-mailadres door te geven aan za@dnzt.nl