Bel ons 085 023 9043

(Lokaal Tarief) DNZT is bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur

zoeken
Lettertype: A A A

Dienstverlener aan Huis

Afbeelding: handdoeken

Heeft u geen indicatie van de gemeente, dan kunt u bij De Nieuwe Zorg Thuis ook gebruik maken van een particulier huishoudelijke hulp, de zogenaamde Dienstverlener aan Huis. De huishoudelijke hulp kan voor u:

  • Schoonmaken in huis
  • Wassen, strijken en koken
  • Boodschappen doen

Omdat het hier om een particuliere hulp gaat, kunnen we ons volledig richten op uw wensen en wat u nodig heeft om comfortabel thuis te kunnen blijven wonen.

Hoeveel uren hulp u wenst, of u de ramen wilt laten lappen, de was wilt laten doen, of wilt laten strijken; ú bepaalt wat u nodig heeft. U bent als cliënt de werkgever van uw Dienstverlener aan Huis.

De Nieuwe Zorg Thuis zorgt voor de koppeling tussen u en uw huishoudelijke hulp. Ook verzorgt De Nieuwe Zorg Thuis uw administratie en de betaling van de vergoeding van de Dienstverlener aan Huis.

U kunt met bijgaand aanmeldformulier uw gegevens en wensen aan ons doorgeven. Aanmeldformulier Particuliere Cliënt
Het ingevulde formulier kunt u mailen naar za@dnzt.nl of per post verzenden naar De Nieuwe Zorg Thuis, Postbus 158, 7940 AD  Meppel. Wij helpen u graag!

De Nieuwe Zorg Thuis werkt hiervoor ook samen met de Icare Ledenvereniging.
De ledenconsulent helpt u graag bij uw vraag om ondersteuning voor huishoudelijk werk.
Bel: 088-3832000

Kosten huishoudelijke hulp particulier

Het tarief voor een professionele Dienstverlener aan Huis bedraagt €15,50 per uur.

Deze kosten betaalt u per 4 weken via een automatische incasso. Er zijn verder geen bemiddelingskosten, dit tarief is dan ook een all-in tarief.

Tip:
Als u zich heeft aangemeld als particuliere cliënt voor een aanvullende inboedelverzekering, dan kunt u het daarbij behorende polisblad digitaal opvragen door uw naam, woonplaats en e-mailadres door te geven aan za@dnzt.nl