Bel ons 085 023 9043

(Lokaal Tarief) DNZT is bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur

zoeken
Lettertype: A A A

HuisTipTop

Afbeelding: Huis_tiptop_logo

HuisTipTop is een ervaren bemiddelingsbureau en kent in diverse gemeenten veel geschikte schoonmaakondersteuners. HuisTipTop zet haar kennis graag in voor iedereen die thuis ondersteuning nodig heeft. HuisTipTop is onlangs geintroduceerd in de gemeenten NoordOostPolder, Urk en Steenwijkerland.

 

Op zoek naar een schoonmaakondersteuner?
Bent u op zoek naar een schoonmaakondersteuner? Dan adviseren wij u zich in te schrijven bij www.huistiptop.nl

 

Inschrijven bij HuisTipTop werkt als volgt:

  1. Ga naar www.huistiptop.nl
  2. Maak uw profiel aan. In uw profiel kunt u uw voorkeur en wensen aangeven
  3. Heeft u uw profiel afgerond, dan krijgt u maximaal 3 ondersteuners voorgelegd
  4. Maak een keuze uit een van de ondersteuners

 

Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u vervolgens via de website contact opnemen met de door u gekozen ondersteuner. Wij adviseren u een afspraak te maken om kennis te maken. Vraag de ondersteuner ook zijn of haar ID-bewijs mee te nemen, zodat u deze kunt controleren.

Ziet u de samenwerking met de ondersteuner zitten? Dan sluit u zelf een contract met deze ondersteuner af. Een voorbeeld van dit concract vindt u als bijlage bij de brief van de gemeente en staat ook op www.huistiptop.nl.

Lukt het niet om een geschikte ondersteuner te vinden, neem dan telefonisch contact op met HuisTipTop.

Contact:
Website: www.huistiptop.nl
Email:     info@huistiptop.nl
Email helpdesk voor vragen over inloggen op de site: support@huistiptop.nl
Telefoonnummer: 0522-239329 (op werkdagen van 08.30 - 17.00)

Vragen:
Lukt het u niet om een profiel aan te maken? Neem dan telefonisch contact op met HuisTipTop. Zij kunnen een afspraak in het gemeentehuis met u maken om u te helpen!

 

Stichting JOW!

Afbeelding: Logo-JOW!-transparantz

Bij Stichting JOW! kunnen jongeren zich aansluiten die het leuk vinden om activiteiten te ondernemen met ouderen. De stichting zet hierop in door individuele activiteiten te organiseren, aangevuld met originele groepsactiviteiten en met het ondersteunen bij alledaagse activiteiten, zoals boodschappen doen, dokter-tandartsbezoek, shoppen, werken met de computer, etc. ......

Kijk voor meer informatie op: www.jow-nederland.nl

 

 

 

Afbeelding: Hair

Kapsalon Hairtrends – óók gespecialiseerd in hoofdhuid en haarwerken
Kapsalon Hairtrends in Ruinerwold is een trendy kapsalon en Schoonheidssalon met eigen Haarwerkstudio voor al uw Haarwerken.Aandacht en sfeer staancentraal staan bij deze kapsalon..
Bij Hairtrends in Ruinerwold heeft u het gemak van ‘Hair en Beauty’ onder een dak!
Tevens is de salon een erkend Anko haarwerkspecialist.

Haarwerken

Verliest u haar door bijvoorbeeld alopecia of een chemokuur? Dan bent u bij Kapsalon Hairtrends op het juiste adres. In een ontspannen sfeer nemen wij alle tijd voor u zodat u de deur uit gaat met een zo mooi mogelijk resultaat.

Tijdens een intake gesprek in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte, overleggen wij wat uw specifieke wensen zijn en bespreken wij het financiële plaatje met u. Daarna maken we foto’s van uw haar, meten uw hoofdmaat en nemen de mogelijkheden met u door. Wanneer uw haarwerk binnen is nemen we z.s.m. contact met u op om het haarwerk te passen. Tevens maken we dan ook een planning wanneer (bijv. door een chemokuur) uw haar kan gaan uitvallen. Weet u niet zeker of u haaruitval krijgt, dan kunnen wij ook een haarwerk voor u reserveren. www.kapsalonhairtrends.nl

Ook de aangepaste openingstijden maken het voor u mogelijk om ’s avonds na werktijd een afspraak te maken. Telnr: 0522 – 48 16 29.