Bel ons 085 023 9043

(Lokaal Tarief) DNZT is bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur

zoeken
Lettertype: A A A

Over De Nieuwe Zorg Thuis

Afbeelding: huis

De Nieuwe Zorg Thuis is dé thuiszorgorganisatie op het gebied van het leveren van Hulp bij het Huishouden en Begeleiding bij veel gemeenten in Nederland.

Onze missie is om ú langer zelfstandig in uw eigen huis te laten wonen:

"Eigen haard is goud waard!".

U en uw zorgvraag staan centraal in onze persoonlijke dienstverlening. Het contact bij De Nieuwe Zorg Thuis is persoonlijk. U heeft één vast aanspreekpunt op ons kantoor bij wie u met al uw vragen terecht kunt. Wij vinden het belangrijk dat de hulp aan u wordt geleverd door mensen uit uw regio. Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk een vaste hulp bij u thuis te laten komen. Iemand die vertrouwd is met uw situatie en omgeving. Iemand die er voor u is.

De Nieuwe Zorg Thuis is een kwaliteitsgecertificeerde thuiszorgorganisatie met onder meer procedures op het gebied van privacy, klachten en uw en onze veiligheid.

Komt u niet in aanmerking voor een indicatie via uw gemeente, dan kunnen wij u Particuliere Hulp aanbieden.

U kunt middels bijgaand aanmeldformulier uw gegevens en wensen aan ons doorgeven Aanmeldformulier Particuliere Client.. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar za@dnzt.nl of per post verzenden naar De Nieuwe Zorg Thuis B.V., Postbus 158, 7940 AD  MEPPEL. Wij helpen u graag!

U kiest voor De Nieuwe Zorg Thuis, omdat " niemand langs de kant mag staan".
Voor u als cliënt is het niet alleen belangrijk om thuis te kunnen blijven wonen, maar ook om mee te doen aan de maatschappij. Samen met u kijken we graag naar uw inzet en deelname aan het sociale leven.